2013. március 9.

Az üveg homokfúvás

    Ez a tevékenység nekem nem területem, ezért Veres Attilát kértem meg, hogy segítsen írni a  témával kapcsolatosan egy bejegyzést.

   Attila egy 2,5 méter hosszú kamrával dolgozik, ezen a méreten belül vállalja fa és fémtárgyak homokszórását is, de amiben ő igazán profi az a dekorációs célú üveg homokfúvás, a legkisebb ajándéktárgyaktól, az építőipari méretekig.

    Az üveg homokfúvásánál a megmunkálás, hacsak nem kifejezetten a láthatóan érdes felület megjelenítése a cél, akkor az üveg hátoldala felől történik, így szemből egy sima felület marad ami könnyen takarítható marad.
   Védőfóliával takarjuk ki a nem homokszórandó részeket. Ez történhet felragasztás után, rajz szerint kézi kivágással, vagy kész kivágott plotterrel is. Tulajdonképpen bármilyen minta megvalósítható, 3 túnus mélységgel, azaz többszöri egymás utáni szórás is lehetséges az üveg különböző területeire, más erősséggel.

   További nagyszerű lehetőség, a színes, festett üvegek, üvegrészek kombinálása, és ezzel együtt a megvilágítás variálásában rejlő lehetőségek.

   De beszéljenek Attila munkáinak a képei Önmagukért! Attilla elérhetőségei a cikk alján!

Homokfújt üvegajtó







További képek információk: http://uvegmunkak.hu
Veress Attila
2115 Vácszentlászló, Jókai u. 10.
Mobil: 06 70 343 6098
E-mail: vati73@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése