2013. december 16.

Teherautó alváz és pótkocsi homokfúvás

   Bár itt a blogon eddig leginkább kő, tégla és fa munkáinkat tettük közzé, természetesen fémfelületek homokszórását is vállaljuk.

   Leggyakoribb megkeresés ebben a témában a teherautó alvázak, pótkocsik, felépítmények festék és rozsda eltávolítása. A homokfúvás az egyetlen tökéletes megoldás, amely a feladathoz megfelelő hatékonyságú teljesítményt nyújt, és tényleg fém-tiszta felületet eredményez.

   Ezek a felületek sokszor évtizedes időt voltak kitéve a rozsdásodást okozó hatásoknak. Néhol nem is elég a homokfúvás. Egyes eldugott részeken a futómű közelében több centiméteres vastagságú, réteges rozsda képződhet. Itt először vésővel kalapáccsal kell eltávolítani a durva rozsdát.

   Ráadásul ahol nem támadta meg a rozsda a festékréteget, ott sem egyszerűbb a helyzet, mert ezeket a felületeket általában nagyon jó minőségű kemény réteget képző, nehezen eltávolítható bevonatokkal látták el, és bizony a felületet ott is elő kell készíteni az új bevonatnak ahol még rajt van ez a jó minőségű festékréteg.

   Aki tisztított már homokfúvással teherautó alvázat, vagy pótkocsi alvázat az tudja, hogy ez egy nagyon kemény munka, szinte folyamatosan guggolva, a vázszerkezet alatt-között, csúszva-mászva kell dolgozni. De a végeredmény magáért beszél!

Teherautó alváz homokfúvás előtt



Az eredmény magáért beszél!



Félpótkocsi felépítményének festékeltávolítása



Homokszórás után



Pótkocsi előtte



Tökéletesen fém tiszta felület! Jöhet a fényezés!


Munkagép előtte

Munkagép utána

   Teherautó alvázak, felépítmények, pótkocsik, ipari, mezőgazdasági, és bányagépek homokfúvása, gyorsan, szakszerűen!
Hívjon minket bizalommal! 
Mobil Homok Team Kft: +36/30/413-8697